Bijeenkomst 'Een blik op de toekomst'

Op 25 en 27 oktober 2022 vonden de online bijeenkomsten "Een blik op de toekomst" plaats. Wanneer er nieuwe bijeenkomsten gepland worden, brengen wij u hier via e-mail van op de hoogte.

Wilt u de volgende bijeenkomst niet missen?

Controleer dan of uw e-mailadres bij ons bekend is en kies voor digitale post. 

Over een tijdje kunt u met pensioen. Heeft u al nagedacht over uw financiële toekomst? Nú nadenken over later zorgt ervoor dat u goed bent voorbereid op uw pensioen. We bespreken de belangrijkste actuele thema's. 

Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken en de mogelijkheden van uw pensioen optimaal benutten. De bijeenkomst "Een blik op de toekomst" is speciaal voor alle deelnemers vanaf 55 jaar.

Momenteel is er nog geen nieuwe bijeenkomst gepland. 

Dit is een online bijeenkomst

"Een blik op de toekomst" is een online bijeenkomst van ongeveer 1 uur. U maakt tijdens uw deelname gebruik van de online vergadertool Microsoft Teams. Ook al gaat het om een online bijeenkomst, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma 'Uw blik op de toekomst'

Na afloop van de bijeenkomst weet u:

  • Wat invloed heeft op het pensioen dat u straks krijgt
  • Welke pensioenkeuzes u heeft
  • Hoe u pensioen aanvraagt
  • Hoe wij uw pensioengeld beleggen
Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd om vragen over uw pensioen te stellen.

Wij willen graag dat u de mogelijkheden van de pensioenregeling kent en een passende volgende stap zet. Daarom rekenen wij geen kosten voor deelname aan de bijeenkomst.

Weet u hoeveel pensioen u heeft? Met de Pensioenplanner in MijnArchitectenpensioen ziet u direct hoe hoog uw pensioen is in verschillende situaties.