Bijeenkomst 'Een blik op de toekomst'

Over een tijdje kunt u met pensioen. Heeft u al nagedacht over uw financiële toekomst? Nu nadenken over later zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent op uw pensioen. Wat verandert er in het nieuwe pensioenstelsel? En hoe beleggen wij uw pensioenpremie duurzaam en verantwoord, met het oog op een betere wereld, nu én later? U krijgt bericht zodra er een nieuwe bijeenkomst is gepland.

Binnenkort nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst 'Een blik op de toekomst'

Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. Zodat u weloverwogen keuzes kunt maken en de mogelijkheden van uw pensioen optimaal benut. De bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur en is speciaal voor alle deelnemers vanaf 55 jaar.

Programma 'Uw blik op de toekomst'

Na afloop van de bijeenkomst weet u:

  • Hoe uw pensioen bijdraagt aan een betere wereld.
  • Waarom we een nieuw pensioenstelsel krijgen.
  • Welke mogelijkheden u heeft als u met pensioen gaat.
Er is volop gelegenheid om vragen over uw pensioen te stellen.
'Een blik op de toekomst' is een online bijeenkomst van maximaal 1,5 uur. U maakt tijdens uw deelname gebruik van de online vergadertool Microsoft Teams. Ook al gaat het om een online bijeenkomst, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Wij willen graag dat u de mogelijkheden van de pensioenregeling kent en een passende volgende stap zet. Daarom rekenen wij geen kosten voor deelname aan de bijeenkomst.
Weet u hoeveel pensioen u heeft? Met de Pensioenplanner in MijnArchitectenpensioen ziet u direct hoe hoog uw pensioen is in verschillende situaties.