Het is soms al lastig genoeg om nu uit te komen met uw geld. Dus hoe weet u nu al of u genoeg geld heeft voor later om de dingen te doen waar u van droomt?

Als uw pensioenfonds kunnen we u hierbij helpen. Zo kunnen wij u inzicht geven of u genoeg geld heeft voor straks. Aangepast op uw wensen en dromen.  

En mochten uw dromen voor nu nog groter blijken dan uw budget? Dan hebben we ook nog wat handige tips. Hoe u nu al geld bespaart voor later en meer grip krijgt op uw geld.

En sowieso een goede 1e stap? Check uw pensioen.

PFAB-deelnemer zit achter computer en checkt pensioen

Weten wat u nu al hebt opgebouwd?

Check uw pensioen in MijnArchitectenpensioen. U ziet niet alleen wat u nu al heeft, maar u kijkt ook in de toekomst Hoe zit uw pensioen er straks uit?

Ook zien wat u bij andere pensioenfondsen heeft opgebouwd? Ga dan naar Mijnpensioenoverzicht.nl. Altijd inzicht in uw financiële toekomst.

Hoeveel pensioen heb ik nodig?

Dat ligt eraan. Wat wilt u gaan doen wanneer u straks stop met werken? Uw baan vult dan niet meer een groot deel van uw dagen, dat doet u zelf. Wat zijn uw dromen? Een wereldreis, een vakantiehuisje? Of simpelweg meer tijd voor u zelf, vrienden en familie? Het is uw toekomst om te maken.

Het is wel handig een beeld te hebben van wat straks uw inkomsten en uitgaven zijn. Daar kunnen wij u dan bij helpen. 

Vrouw zit achter tafel en speelt patience

Mis geen belangrijke pensioenpost

Al uw post op 1 plek. Wel zo veilig en overzichtelijk (inloggen met DigiD)