Bijeenkomst 'Een blik op de toekomst'

Leer in 1 uur de mogelijkheden van uw pensioenregeling kennen. Zo bent u straks goed voorbereid om keuzes te maken die bij uw situatie passen.

Deze online bijeenkomsten vinden plaats op: 
 

  • Donderdag 19 oktober van 16.00 uur tot circa 17.00 uur
  • Woensdag 25 oktober van 19.30 uur tot circa 20.30 uur

Na aanmelding ontvangt u een Microsoft Teams-link. Hiermee kunt u inloggen en de bijeenkomst bijwonen. U hoeft zelf niets te downloaden. 

Over een tijdje kunt u met pensioen. Heeft u al nagedacht over uw financiële toekomst? Nú nadenken over later zorgt ervoor dat u goed bent voorbereid op uw pensioen. We bespreken de belangrijkste actuele thema's. 

Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken en de mogelijkheden van uw pensioen optimaal benutten. De bijeenkomst "Een blik op de toekomst" is speciaal voor alle deelnemers vanaf 55 jaar.

Dit is een online bijeenkomst

"Een blik op de toekomst" is een online bijeenkomst van ongeveer 1 uur. U maakt tijdens uw deelname gebruik van de online vergadertool Microsoft Teams. Ook al gaat het om een online bijeenkomst, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma 'Uw blik op de toekomst'

Na afloop van de bijeenkomst weet u:

  • Wat invloed heeft op het pensioen dat u straks krijgt
  • Welke pensioenkeuzes u heeft
  • Hoe u pensioen aanvraagt
  • Hoe wij uw pensioengeld beleggen

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd om vragen over uw pensioen te stellen.

Wij willen graag dat u de mogelijkheden van de pensioenregeling kent en een passende volgende stap zet. Daarom rekenen wij geen kosten voor deelname aan de bijeenkomst.

Weet u hoeveel pensioen u heeft? Met de Pensioenplanner in MijnArchitectenpensioen ziet u direct hoe hoog uw pensioen is in verschillende situaties.