Terugblik pensioenbijeenkomst

Bedankt voor uw aanwezigheid op de pensioenbijeenkomst. Wij horen graag wat u ervan vond. Download de presentatie en lees de onderwerpen die aan bod kwamen nog eens rustig terug.

Download de slides van de presentatie

Wilt u thuis alles nog eens rustig nalezen, of kon u niet aanwezig zijn op de pensioenbijeenkomst? Download dan de slides van de presentatie.
 

Wij waarderen uw mening

Wij horen graag wat u van de pensioenbijeenkomst vond. Wilt u deze korte vragenlijst invullen? Dit kost u ongeveer 5 minuten.

In februari 2023 voerden we een klanttevredenheidsonderzoek uit onder deelnemers van Pensioenfonds voor de Architectenbureaus. 

Lees meer over de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek

Om nu en in de toekomst pensioen uit te kunnen keren, bouwen wij vermogen op. De dekkingsgraad geeft aan in hoeverre wij op dat moment aan onze (toekomstige) verplichtingen kunnen voldoen.

Meer over dekkingsgraad

Pensioenfonds voor de Architectenbureaus belegt uitsluitend in producten die we zelf begrijpen en kunnen uitleggen. We zijn volstrekt helder over het beleggingsbeleid en de resultaten daarvan. Een belangrijk uitgangspunt is verantwoord beleggen.

Meer over verantwoord beleggen

Pensioenfonds voor de Architectenbureaus bereidt zich voor op het nieuwe pensioenstelsel dat komt. Hierdoor verandert in de komende jaren de pensioenregeling.

Meer over het vernieuwde pensioenstelsel

Stuur uw vraag over de bijeenkomst naar communicatie@architectenpensioen.nl

Heeft u vragen over uw pensioen? Ga dan naar architectenpensioen.nl/contact.