• Home
  • Laat het je toekomst weten

Laat het je toekomst weten

Als je leven verandert, verandert je pensioen

Belangrijke levensmomenten veranderen je toekomst, en je pensioen

Wanneer er iets belangrijks in je leven gebeurt heb je veel aan je hoofd, maar pensioen is vaak niet een van die dingen. Net getrouwd met de liefde van je leven? Ontslagen? De geboorte van je kind? Goede kans dat pensioen niet het eerste is waar je aan denkt. Terwijl zulke levensveranderende momenten ook iets kunnen betekenen voor je pensioen.

Om te zorgen dat jij niets mist proberen wij het simpel te houden en zeggen we: verandert je leven dan verandert je pensioen.

Verandert er iets, laat het ons weten

Aan ons om te zorgen voor een welvaarstvast basisinkomen wanneer het zover is. Enige wat we van jou vragen is te zorgen dat je gegevens bij ons up-to-date zijn. Want als jouw informatie bij ons actueel is, dan weet je nu al hoe je er straks voor staat. Wij geven je een indicatie van jouw inkomsten voor later. Die van jou en die van je eventuele partner en kinderen.

Dus check wat er allemaal invloed heeft op jouw pensioen en laat het je toekomst weten.

Bekijk wat invloed heeft op jouw toekomst

Bekijk nu hoe je er later financieel voor staat

Redelijke kans dat je onlangs geen grote veranderingen in je leven hebt meegemaakt. Maar het kan wel interessant zijn om nu eens te kijken hoe je er later voor staat. In jouw persoonlijke omgeving in MijnArchitectenpensioen zie je altijd jouw meest actuele informatie.

Jouw mening is belangrijk voor ons

Wij zijn benieuwd wat jij van deze campagne en video vindt. Laat het ons weten door onderstaand onderzoek in te vullen. Duurt niet langer dan 2 minuten.

Vul hier het onderzoek in