Een goed geregeld pensioen voor u en uw werknemers

Pensioenfonds voor de Architectenbureaus regelt het pensioen voor iedereen die werkt in de architectenbranche. Zodat iedereen ook later geld heeft om van te leven en van te genieten.

U en uw werknemers betalen pensioenpremie. Wij beleggen dit geld. Uiteindelijk bestaat het merendeel van pensioen uit winst op die beleggingen. Werken bij een architectenbureau betekent dus een goed geregeld pensioen. Voor werkgevers én werknemers.

 • Een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde
  Pensioen is een belangrijk en waardevol onderdeel van het arbeidscontract. Naast de bekende arbeidsvoorwaarden zoals salaris, verlof en opleidingsbudget. U heeft als werkgever dus echt wat te bieden.
 • Ondersteuning om uw werknemers pensioenbewust te maken
  Wij helpen u om uw werknemers pensioenbewust te maken en zelf aan de slag te laten gaan met het inkomen voor later. 
 • U en uw werknemers kunnen altijd bij ons terecht
  Bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Via mail of telefonisch.

 • Inkomen voor uw werknemer en zijn partner
  Pensioen geeft ruimte aan dromen over later. Maar ook nu biedt pensioen zekerheid. Voor uw werknemer, zijn eventuele partner en kinderen. Als vangnet in lastige tijden zoals bij overlijden. En bij arbeidsongeschiktheid, want dan blijft uw werknemer premievrij pensioen opbouwen.
 • Altijd inzicht in het pensioen
  Uw werknemers hebben inzicht in het inkomen voor later met de persoonlijke, online omgeving MijnArchitectenpensioen. Uw werknemer krijgt een seintje als er een bericht klaarstaat. Handig als hij in actie moet komen bij een nieuwe baan of gaat samenwonen.
 • Duurzaam beleggen met rendement
  Wij willen dat onze deelnemers nu en zeker ook na hun pensionering kunnen genieten van hun pensioen in een leefbare wereld. Bij het beleggen van de ingelegde premie krijgt maatschappelijk verantwoord beleggen dan ook veel aandacht.